vrijdag 16 mei 2014

True family...

Sydney was dus geweldig en prachtig en fantastisch en....en...
Maar nu was het tijd om verder te reizen, met het vliegtuig(je) naar de familie in Albury (even een korte uitleg over de familieverhoudingen: de zus van René heet Yvonne. Zij is getrouwd met Harry. Samen hebben ze 2 kinderen: Claudia en Michael. Claudia heeft 2 kinderen: Marcus en Gracie. Michael is getrouwd met Kristy en ook zij hebben 2 kinderen: Rebecca en Ben).
Merijn vond het slaapverwekkend en deed tijdens de korte vlucht een dutje.

Je moet je voorstellen dat we de meeste familieleden hooguit een paar dagen gezien hebben toen ze in Nederland op bezoek kwamen en toch...wat een hartverwarmend welkom! Hoe welkom kun je je voelen en kan familie opeens werkelijk als familie voelen? *smile*

Isa vond het reuze spannend om, met name, Michael te ontmoeten. Toch wel bijzonder om papa zijn neef te zien en in zijn huis te slapen!
Dat wil niet zeggen dat ze alle dagen een stralend humeur had hoor..ze heeft best wat last van heimwee gehad. Al die Engels-sprekende mensen om haar heen was best lastig voor haar.



De kinderen werden vreselijk verwend met Pasen. Wij trouwens ook...we hebben heerlijk gegeten!


Yvonne en Harry hebben een hondje waar Merijn veel lol mee gehad heeft, een kleine vervanger voor Nikki.


We hebben kennisgemaakt met familie en vrienden, nieuwe huizen bekeken en de omgeving gezien. Merijn is officieel dierenvriend. Daar waar Isa het allemaal nog wat spannend vond, kan Merijn er geen genoeg van krijgen om dieren te aaien.



De natuur is, geen verrassing, prachtig! Tegen beter weten in probeerde ik foto's te maken om al dat pracht vast te leggen, meestal mislukt dat. Toch nog 2 fotootjes.



Nu vragen jullie je wellicht af waar de foto's van onze familieleden zijn? Tsja, die zijn gemaakt met de gewone camera. En aangezien ik alleen iPhone foto's op mijn blog plaats...

We hebben het fantastisch gehad en waren blij om nu eens een kijkje aan de andere kant te kunnen nemen! 
Het afscheid was bijzonder; zien we elkaar ooit nog eens? De voornemens zijn er wel, dus daar gaan we maar voor sparen!

@nnemieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten