zaterdag 13 december 2014

Tartaar van mango, komkommer en gerookte kip

Ben je nog op zoek naar een koud voorgerecht voor de kerst??
Stop maar met zoeken, je bent op de juiste plek, vandaag heb ik HET recept voor je...



De tartaar (fijngehakt/fijngesneden vlees) is een mix van mango, komkommer en gerookte kip met een frisse dressing van honing en grapefruitsap. Munt, rode peper en bladpeterselie geven er nog een extra bite aan.

Het is gewoon een kwestie van alles fijnsnijden, op smaak brengen en in een mooi rondje serveren. Bij AH hebben ze handige decoratieflessen met bijvoorbeeld citroenmayonaise zodat je het bord mooi kunt opmaken.

That's it!

Ik heb het al eens tijdens een kerstdiner geserveerd, met ons 1e diner en blanc én tijdens het Serious Diner afgelopen maart op school.

Het is goed voor te bereiden en zal bij iedereen in de smaak vallen!

Het recept kun je hier vinden, op de AH site in mijn kookschrift.
Wie-o-wie??

@nnemieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten