Ditmaal zonder eigen foto, maar dat mag de pret niet drukken.
Nigella bites |
@nnemieke
Ingrediënten
500 gr gemengde ongezouten noten
2 el grof gehakte rozemarijn (maar ik had gedroogde en dat was ook heerlijk)
1/2 tl cayennepeper
2 tl donkere basterdsuiker
2 tl Maldon (zeezout, dit zijn wat grovere vlokken)
1 el boter, gesmolten
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Hussel de noten in een grote kom en verspreid ze op een bakplaat. Rooster ze ongeveer 10 minuten in de oven tot ze goudbruin beginnen te kleuren.
Roer in een grote kom de rozemarijn, cayennepeper, basterdsuiker, zout en gesmolten boter door elkaar.
Hussel de geroosterde noten grondig door de gekruide boter en serveer ze warm (of koud, haha).
Als je de noten begint te eten, wil je daar niet meer mee ophouden!
2 el grof gehakte rozemarijn (maar ik had gedroogde en dat was ook heerlijk)
1/2 tl cayennepeper
2 tl donkere basterdsuiker
2 tl Maldon (zeezout, dit zijn wat grovere vlokken)
1 el boter, gesmolten
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Hussel de noten in een grote kom en verspreid ze op een bakplaat. Rooster ze ongeveer 10 minuten in de oven tot ze goudbruin beginnen te kleuren.
Roer in een grote kom de rozemarijn, cayennepeper, basterdsuiker, zout en gesmolten boter door elkaar.
Hussel de geroosterde noten grondig door de gekruide boter en serveer ze warm (of koud, haha).
Als je de noten begint te eten, wil je daar niet meer mee ophouden!
Lijkt simpel. Ik zou t kunnen maken!
BeantwoordenVerwijderen