We hebben de verjaardag van Merijn gevierd en natuurlijk ook de surpriseparty voor Richard. Ik ben nog aan het nagenieten!
Het was wel druk, en ik moest een hoop organiseren en onthouden. Ik maakte veel to-do lijstjes in mijn geheime notitieboekje en dat heeft me geholpen om niet gillend gek te worden *smile*
Op school heb ik weer wat stappen gezet wat betreft mijn re-integratie en ook dat voelt heel goed!
Na de surpriseparty had ik best nog wat boodschappen over. Je kent het vast wel. Je hebt een half potje van dit nodig en maar 100 gram van dat. Meestal komt dat in de prullenbak terecht, maar ik had nu bedacht dat ik alles wilde gebruiken.
Een weekje creatief koken was het gevolg. Ik heb alleen gebruikt wat ik al in huis had en mocht niets kopen!
Maandag: wrap met witte bonen-citroenhumus, falafel, rucola en geroosterde paprika
Dinsdag: volkorenrijst met Thaise groenten. Als dessert hadden we warme bosvruchten met brandy, Griekse yoghurt en kletskoppen
Woensdag: pizza met salami,paprika en Parmezaanse kaas
Donderdag: koolrabi en wortel met krieltjes uit de oven ~ koolrabipuree ~venkelworst met tijm
Vrijdag: zoete aardappelfrites met wasabimayo, kippenpootje en spruitjes met spek, walnoot en sausje van gembersiroop en ketjap
We hebben de hele week heerlijk gegeten en het kostte ons niets. Bovendien vond ik het heerlijk een beetje creatief te zijn en niet op de automatische piloot of met een recept te koken.
Liefs,
@nnemieke
Geen opmerkingen:
Een reactie posten